Naturlig skönhet för hälsosam hudvård

Upptäck vårt ekologiska sortiment för närande och hållbara lösningar baserat på naturens kraft. Näring och skydd för alla hudtyper, året runt. Utforska nu!

Face & Body Creme

Djupt återfuktande kräm med hallonfröolja, rik på omega-3, omega-6 och vitamin E, samt valnötsextrakt och karoten, vilket gör den idealisk för användning året runt.

289 SEK

Vår Skandinaviska Ekologiska Skönhetsresa

På LILL ORGANIC tar vi naturens gåvor och förvandlar dem till lyxiga och närande ekologiska hudvårdsprodukter som är skapade med omsorg om både din hud och vår miljö.

Vårt engagemang för högkvalitativa ingredienser och hållbarhet genomsyrar varje steg av vår produktion och vi strävar efter att erbjuda en unik upplevelse av renhet och effektivitet.

Utforska vårt sortiment, upplev skillnaden och omfamna skönheten i ekologisk hudvård från vårt hjärta till ditt.

Varför välja oss?

Upptäck varför LILL ORGANIC är det ultimata valet för ekologisk hudvård.

Högkvalitativa produkter

Ekologiska produkter av högsta kvalitet för bästa vård.

Naturliga ingredienser

Utnyttjar naturens kraft med en unik blandning av ekologiska ingredienser.

Mångsidig användning

Perfekt för alla hudtyper och året runt användning.

Långvarig återfuktning

Ger långvarig återfuktning och skydd för din hud.

Kundreferenser

Upptäck vad våra kunder säger om våra ekologiska hudvårdsprodukter.
Erika, 29 år
Jag rekommenderar starkt denna kräm. Har varit väldigt torr och irriterad i min hud, fick efter att ha provat denna 'ett nytt liv'. Huden är mjukare och återfuktad.
Liv-Ingjerd, 36 år
Jeg liker kremen fordi den lukter så frisk, trekker lett inn i huden, er av rene naturlige råvarer og beskytter mot solen. Bruker den aller mest om sommeren.
Marianne, 57 år
När det gäller ansiktet är det viktigt att krämen skyddar och återfuktar, och det gör den här krämen. Jag har känslig hud och allergier så det är inte många krämer jag tål. Min yngste son har eksem och använder också krämen i ansiktet efter simträningen. Han gillar också doften och den irriterar inte hans känsliga hud.
Anonym kund
Jag har använt Face & Body två somrar nu och har den till allt! Jag använder den som daglig solskyddsfaktor på grund av de naturliga oljorna men även som fuktgivare och ansiktskräm. Doften är så fräsch och den känns helt naturlig!

Våra Återförsäljare

Lill Organics produkter finns hos återförsäljare i Finland och Flera svenska städer, inklusive Göteborg, Karlshamn, Kiruna, Kungälv, Höganäs, Kalmar, Stenungsund, Simrishamn och Trollhättan. Du hittar dem i utvalda hälsokost- och kosmetikbutiker.

Kontakta oss

Träkilsgatan 15 416 78 Göteborg

0708197796

annelill@lillorganic.se

Söndag: stängt, Måndag-fredag: 8:00-18:00, Lördag: 10:00-16:00

Upptäck skönheten i ekologisk hudvård

Utforska vårt sortiment av högkvalitativa ekologiska hudvårdsprodukter och upplev naturens kraft för din hud idag. Kontakta oss för mer information eller för att placera din beställning.